Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd.
Ποιοτικός έλεγχος
Σπίτι >

Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος
Επαφές
Επαφές: Mr. Wei.feng
Φαξ: 86-18823383970
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Πιστοποιητικά
QC σχεδιάγραμμα

Η ροή της διαδικασίας συγκόλλησης με επανεξέταση
Επιθεώρηση ποιότητας εκτύπωσης επιθεωρήστε το εκτυπωμένο pcb (Επιθεωρήστε την ποιότητα εκτύπωσης και δεν πρέπει να λείπει εκτύπωση, εκτύπωση οφσέτ, κλπ.)
Επιθεώρηση ποιότητας SMT (ελέγχος της ποιότητας τοποθέτησης των εξαρτημάτων και διόρθωση ελαττωμάτων)

Η πρώτη επιθεώρηση εξαρτήματος ελέγχει τα εξαρτήματα (ελέγξτε τις παραμέτρους, τις προδιαγραφές, τις απαιτήσεις πολικότητας της διαδικασίας κ.λπ. όλων των συναρμολογημένων εξαρτημάτων σύμφωνα με τις οδηγίες διαδικασίας.Το πρώτο κομμάτι μπορεί να παραχθεί σε μάζα μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κομμάτι ΟΚ)
Αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση AOI (χρησιμοποιήστε την AOI για την επανειλημμένη συγκόλληση ή σκληρύνωση προϊόντων χρησιμοποιώντας την οπτική επιθεώρηση αντίθεσης. Μετά την επισκευή ελαττωματικών προϊόντων, πραγματοποιήστε την επιθεώρηση AOI ξανά)

Η ροή της διαδικασίας της μηχανής τοποθέτησης SMT είναι σχετικά περίπλοκη.και στη συνέχεια τοποθέτηση στην καθορισμένη θέση που ορίζεται από το σύστημαΠολλοί κατασκευαστές μηχανών τοποθέτησης χρησιμοποιούν απλά εργαλεία χειρός ή απλές μηχανικές συσκευές για χειροκίνητη τοποθέτηση.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες μεθόδους για να λειτουργήσουμε.

Η βασική ροή της διαδικασίας της μηχανής τοποθέτησης SMT
1- Ρυθμίσεις συστήματος: Ρυθμίστε όλες τις παραμέτρους που χρειαζόμαστε για να συμπληρώσουμε το σύστημα μηχανής τοποθέτησης, το οποίο πρέπει να είναι ακριβές.

2. φορτίο PCB: η πλακέτα PCB που πρέπει να τοποθετήσουμε φορτίζεται αυτόματα μέσω της αυτόματης μηχανής φόρτωσης πλακέτας, με αυτόν τον τρόπο,Η πλακέτα PCB που θέλουμε να τοποθετήσουμε θα μεταφερθεί αυτόματα στο τραπέζι εργασίας της μηχανής τοποθέτησης και θα τοποθετηθεί αυτόματα στο σύστημα στο σύστημα συντεταγμένων

3. Παίρνετε και τοποθετείτε: Το τροφοδοτικό της μηχανής τοποθέτησης παρέχει τα εξαρτήματα (υλικά) που έχουμε προετοιμάσει εκ των προτέρων στην μηχανή τοποθέτησης.Η μηχανή τοποθέτησης καταγράφει την τρέχουσα θέση του συστατικού μέσω του συστήματος τοποθέτησηςΣτη συνέχεια, το κέντρο του συστατικού συμπίπτει με την κεντρική θέση που ορίζεται από το σύστημα (άξονας Χ, άξονας Y συμπίπτουν),και τελικά το πρωτότυπο είναι με ακρίβεια τοποθετημένο σε αυτή τη θέση.

4. PCB εκφόρτωση: Όταν τα τρέχοντα πλαίσια PCB μας είναι όλα τοποθετημένα,μεταφέρονται αυτόματα από τη μηχανή τοποθέτησης στην επόμενη θέση μέσω της μηχανής αυτόματης εκφόρτωσης για τις επόμενες εργασίες., και αυτή τη στιγμή, η αυτόματη φόρτωση μπροστά από τη μηχανή τοποθέτησης Η μηχανή πλακέτα θα παρέχει επίσης το νέο πλακέτο PCB στην μηχανή τοποθέτησης

5Η εκτύπωση με μεταξοειδή οθόνη: έχει ως αποτέλεσμα την εκτύπωση πάστες συγκόλλησης ή κολλήματος επί των πλακών PCB για την προετοιμασία της συγκόλλησης των εξαρτημάτων.Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι μηχανή οθόνης εκτύπωσης (μηχανή οθόνης εκτύπωσης), που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παραγωγής SMT.

6. Διανομή: Είναι να δείξει την κόλλα στην στερεή θέση του PCB, και η σημαντική επίδρασή του είναι να στερεώσει τα συστατικά στο PCB.τοποθετείται στην πρώτη γραμμή παραγωγής SMT ή μπροστά από τον εξοπλισμό ελέγχου.

 

Shenzhen Wenzhan Electronic Technology Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0